layoutelementlayoutelement
 

Lorteliv i Lorteby er ingen Lorteforestilling

Anmeldelse af Vildt voldsomt venskab (fra 13 år), Aliaz Produktion/(&) Pollner Teaterproduktion

Skrevet af Lars Mogensen, 18 år

Scenen er sat og set up‘et er enkelt. En hvid bagskærm med et power point der viser triste billeder fra Danmarks grå beton ghettoer danner ramme om forestillingen. Her i disse triste omgivelser er Maries verden. Hendes mor har for gud ved hvilken gang fundet en ny ’kæreste’, og Marie er derfor tvunget til at flytte med. Hverdagen er trist, grå og kedelig. Men hun finder trøst i sin hobby: Fotografi.
Med sit lille kamera tager hun billeder af alt… og alle. Dette skaber en uheldig situation, da hun ved et uheld tager et billede af über-bitchen Rikke, som angriber hende og ødelægger hendes kamera. Marie tøffer derfor rundt i gaderne, ensom, trist og uden venner. Men det hele vender da hun en dag møder Lul. Lul er vild, hæmningsløs og sexet. Med andre ord, alt det Marie ønsker at være.
Det mærkelige makkerpar udvikler hurtigt et stærkt venskab. De fordriver tiden med druk, vold og stoffer og for en tid går det hele meget godt. Men Luls vildskab og Maries nyudviklede selvtillid skaber konflikter - og kan venskabet bære, når jorden for alvor begynder at brænde under de to piger?

 

Læs mere om de unge anmeldere

Indholdsansvarlig Maria Suh, masu@horsens.dk  
 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Teaterfestival
Horsens Kommune - Kultur- og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4 - 8700 Horsens
Tlf.: 7629 2308
teaterfestival@horsens.dk