layoutelementlayoutelement
 

Er du til sjov og spas? Så tag ind og se Vanart

Anmeldelse af Vanart (fra 15 år), Vanart
Skrevet af Camilla Kim, 16 år

Vanart er et utroligt sjovt og underholdende teaterstykke. Det er et stykke, som har krudt i sig, og som kan få alle blandt publikum til at lægge telefonerne væk og få det største smil frem på læberne.

De tre kvinder er klædt i noget, der ligner jakkesæt, men som ikke rigtigt er det. På hovedet har de noget, der ligner tørklæder – uden at være det.

De er isolerede på en lille ø, fordi de er til fare for alle andre på land. Her skal de så lære at tilpasse sig, og det gør de på deres helt egen humoristiske måde - nemlig ved at sætte ballade igang med en høj latter, sang, musik, oplæsning, dans, tegnsprog, lyde, tale, gestik og mime.

Stykket hedder ”Vanart”, da de tre kvinder skal tilpasse sig til det farlige på øen uden andre end dem selv.

Da de til sidst slutter stykket råber de højt ”lad os med det samme starte en dialog om stykket”. Det er her meningen, at publikum skal spørge ind til stykket, men de tre kvinder starter selv dialogen og fyrer de sjoveste kommentarer af omkring hinanden og med underholdende skænderier på tværs.

Jeg var en af de første til at lave et højt grin. Det er virkelig et godt stykke at se, hvis man har haft en dårlig dag. Det de tre kvinder gør er at de får publikum til at grine allerede inden man har sat sig ned, fordi de fyrer de fedeste kommentarer af.Læs mere om de unge anmeldere

Indholdsansvarlig Maria Suh, masu@horsens.dk  
 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Teaterfestival
Horsens Kommune - Kultur- og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4 - 8700 Horsens
Tlf.: 7629 2308
teaterfestival@horsens.dk