layoutelementlayoutelement
 

Anmeldelse af Undertiden lever man

Forestilling af Graense-Loes.
Forestillingen henvender sig til unge på 13 år og op.

Anmeldelsen er skrevet af Laura Ladehoff, dramaelev på Horsens Statsskole

Forestillingen Undertiden lever man skildrer i alt sin enkelthed livet. Man følger den kvindelige figur uden navn på sin færd gennem livet, hvor hun støder på små og store forhindringer. Allerede dét, at hovedpersonen ikke har noget navn, fortæller os, at dette er en generalisering, og vi skal som publikum kunne identificere os selv med hende. Det faldt mig personligt nemt, da jeg selv er en ”ung kvinde” på vej ind i de voksnes rækker. Og de spørgsmål der melder sig på vejen er svære at tage stilling til, store som små.

Vi bliver præsenteret direkte over for spørgsmålene igennem mikrofonen, der er sat under en stor, pink pil, der kan symbolisere, hvor absurd livet er, idet alle cases i hendes liv bliver formidlet netop dér.

Historien bliver fortalt i en hektisk fortællestil, som gør, at man bliver lidt tabt fra starten, hvilket meget fint afspejler livet. Det kan også tit føles som om, man blev lidt tabt fra starten, og så er det ens egen opgave samle alle stumperne op og sætte dem sammen til noget godt.

Indholdsansvarlig Maria Suh, masu@horsens.dk  
 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Teaterfestival
Horsens Kommune - Kultur- og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4 - 8700 Horsens
Tlf.: 7629 2308
teaterfestival@horsens.dk