layoutelementlayoutelement
 

Goodbye & Farvel...

Anmeldelse af Goodbye & Farvel (fra 12 år), Teater O / Nørregaards Teater
Skrevet af Suvaty Sridaran, 16 år

Nu til dags bliver flere og flere mennesker ramt af forskellige sygdomme, men en af de mest fremtrædende sygdomme er kræft. Selvom vi i dag har fået en mere avanceret teknologi, der kan få de fleste tilfælde af kræft behandlet, er der dog stadigvæk flere der dør af forskellige arter af kræft. Måden man så vælger at håndtere det på er forskellig...
Dette emne behandler det rørende og inspirerende teaterstykke ”Goodbye & Farvel”, der viser hvordan to venner overkommer sorgen over deres ven. Stykket er en usædvanlig smag på hvordan man håndterer tabet af en afdød, der blev ramt af sygdommen kræft.
Hvordan tager man afsked til en nær ven? Kan man komme over det for resten af livet? Eller kunne man have taget afsked på en anden måde? Hvordan kan man sige farvel for evigt? Kan man det? Og i så fald hvilken måde er så den bedste måde at håndtere det på og komme over tabet af ens ven på? 
De 2 venner spekulerer meget over disse spørgsmål. Det at vide, at ens bedste ven snart ikke vil være til stede mere… bare det at man sidder og tænker over det, vil gøre meget ondt på en hver vens hjerte.

Gennem stykket fortæller de to venner historien gennem den tid, de var sammen med deres nu afdøde ven. Måden de to venner sammen prøver at overkomme sorgen på er midtpunktet i stykket med de særeste og humoristiske ideer på den bedste måde, der giver publikum et godt grin.


Læs mere om de unge anmeldere

Indholdsansvarlig Maria Suh, masu@horsens.dk  
 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Teaterfestival
Horsens Kommune - Kultur- og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4 - 8700 Horsens
Tlf.: 7629 2308
teaterfestival@horsens.dk