layoutelementlayoutelement
 

En rørende fortælling om tabet af en nær ven

Anmeldelse af Goodbye & Farvel (fra 12 år), Teater O / Nørregaards Teater
Skrevet af Camilla Kim, 16 år

”Goodbye & Farvel” er en rørende forestilling om de to venner, som fortæller om deres ven Nikolais død. Stykket er fyldt med god musik og sjove scener, men også med den store sorg, man har i kroppen, når man har mistet en nær ven. – Og stykket har også gode idéer til hvordan man kommer over sorgen på den bedste måde.De to venner fortæller om, hvordan det har været at have Nicolai som ven, indtil han døde. I løbet af forestillingen snakker de med hinanden om de sjove ting, de lavede med Nicolai. For eksempel at se over hækken til de lækre piger i baghaven, som de var helt vilde med. De taler også om det fodboldhold, som alle tre drenge spillede på.

Der er dog også mange sørgelige minder, da de to venner synes, at Nicolai fortjente mere til sin begravelse, end hvad han fik. De to venner er også skuffede over dem selv, fordi de ikke synes, de optrådte ordentligt til begravelsen.

Til sidst finder de en løsning på sorgen i fællesskab og bliver derfor enige om, at Nicolai har det godt, der hvor han er nu.

Før jeg skulle se forestillingen, troede jeg ikke, det var noget specielt, men da jeg satte mig ned blandt publikum, og så det her teaterstykke, blev jeg meget glad for at have set den. Jeg kan kun sige, at det er en fantastisk forestilling, som mange kan blive inspireret af.


Læs mere om de unge anmeldere

Indholdsansvarlig Maria Suh, masu@horsens.dk  
 


Horsens Kommunes byvåben

Horsens Teaterfestival
Horsens Kommune - Kultur- og Eventafdelingen
Rådhustorvet 4 - 8700 Horsens
Tlf.: 7629 2308
teaterfestival@horsens.dk